Winkel

Hoewel het adres (Volen 2) anders doet vermoeden, is de ingang van onze winkel te vinden aan de Ysselsteynseweg. Deze is gemakkelijk te vinden aan de vlag die uithangt en een gezellige picknicktafel op onze ruime parkeerplaats. In onze winkel vinden wij klantvriendelijkheid en service erg belangrijk, bovendien heeft het de sfeer van een gezellige buurtwinkel.

Verschillende rassen appels en peren zijn te koop en in het seizoen verkopen wij onze eigen pruimen en blauwe bessen, deze zijn ook in grotere hoeveelheden te koop voor bijvoorbeeld jam of de inmaak. Naast onze eigen producten hebben we een uitgebreid assortiment aan groenten en fruit. We proberen daarbij zoveel mogelijk producten die in de omgeving geteeld worden aan te bieden. Onder andere champignons, peulen, aardappelen, eieren, aardbeiden en asperges worden dan ook gekocht bij collega-telers. De laatste jaren zijn wij ook diverse soorten kruiden, gedroogd fruit, voorgekookte aardappeltjes en voorverpakte sla gaan verkopen.

Er is een ook een ruime keuze aan streekproducten. Wij maken daar graag een pakket van. Verschillende soorten jam, stroop, mosterd of sap zorgen aangevuld met wat fruit voor een gezond en lekker cadeau. In overleg is bijna alles mogelijk!